WE GAAN BIJNA VAN START

FASTEN YOUR SEATBELTS

VOOR DEZE TIJD- EN RUIMTE OVERSCHRIJDENDE,
HIGH FREQUENCY, MULTI-DIMENSIONALE REIS!

Praktische info

zaterdag 19 juni om 20:00

Super leuk dat je mee gaat doen aan de Akasha Upgrade! Je hoeft er niet live bij aanwezig te zijn of naar de Zoom room te komen, maar het MAG wel en wij vinden het leuk om jullie te zien. Jouw inschrijving en bijdrage zorgt ervoor dat de frequenties sowieso doorkomen. Achteraf sturen wij ook een recording toe.

  • LINK NAAR ZOOM MEETING (test deze nu)
  • Heb jij Akasha Stones of een Akasha piramide? Neem deze dan erbij en verbind ermee. De Upgrade wordt hierin vergrendeld.
  • Heb je deze niet – geen probleem! – de Upgrade komt binnen via je (energetisch) lichaam
  • Je krijgt achteraf de Upgrade toegestuurd per mail zodat je er later ook naar kunt luisteren en de energie nogmaals kunt beleven.
  • Tijdens de Upgrade is er geen interactie. Wij horen graag je reactie na afloop!

Wij kijken ernaar uit! 

Veel liefs,
Cornelis & Anja

WIJ KIJKEN ERNAAR UIT SAMEN MET JOU MAGIE TE CREEEREN!

Waarbij ondersteunt deze Upgrade?

Over Cornelis & Anja

Cornelis (Wolf) en Anja (Vosje) zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Wolf
 ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.

Vosje werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Energetische Creaties zoals de Akasha Stones en de Akasha Pyrmids die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”