Kundalini Flow
Facilitator Training

HERSTEL JOUW TOEGANG TOT LIEFDE, VREUGDE, SPRANKELENDE
LEVENSENERGIE
EN JE VOLLEDIGE (BEWUSTZIJNS) POTENTIEEL
BELICHAMEN MET KUNDALINI ENERGIE – EN HELP ANDEREN DIT 
OOK IN ZICHZELF TE ACTIVEREN

 

HET IS TIJD VOOR DE KUNDALINI ENERGIE OM TE ONTWAKEN IN MENSEN

Kracht van Kundalini

De kracht van kundalini energie is zo groot dat het met succes duizenden jaren onderdrukt is. Jij voelt dat dit de sleutel is naar de meest krachtige versie van jezelf leven, en jouw toegang tot creatie- en manifestatie kracht herstellen

hoe kan je dat portaal weer openen naar Bliss en leven vanuit je hart, met oneindig veel energie om uit te putten?

De Kundalini Flow Facilitator training helpt jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken, en activeert verborgen bronnen en vergeten weten. Zodat jij deze krachtige energie vanuit zuiverheid weer kunt activeren in anderen.

Tijdens de training ga jij met je eigen energie én die van je mede deelnemers aan de slag. Ook ga je practice sessies buiten de training om doen die we evalueren. Je persoonlijke proces is hierbij minstens zo belangrijk als het begeleiden van anderen. Je ontvangt de initiatie die nodig is om de Kundalini in anderen te kunnen opwekken, en diverse andere activaties. Uiteindelijk herinner jij je weer hoe het is om spelend door het leven te gaan, afgestemd op jouw Zielsfrequentie.

Wat kan je na de Kundalini Flow Facilitator training?

De3 fasen van deze Kundalini training:

1. Initiatie & Activaties

Na de Kundalini initiatie kan jij als krachtig kanaal werken met Kundalini energie en openen wij meerdere portalen naar innerlijk weten (herinneren).

2. Zuiveren

Als groep en individueel begeleid ik jou in het opruimen van blokkades en het helen van diepe pijnstukken in jouw systeem.

3. Verankh-eren

Verankeren en gronden van wat er gezuiverd en geactiveerd is middels oefenen (op elkaar en anderen), opdrachten en herhaling. Ook werk ik persoonlijk en als groep op iedereen voor diepe integratie en vergrendeling van de energiën.

Voor wie is deze training bedoeld?

Jij moet bereid zijn in je eigen spiegel te durven kijken en niet dienende patronen durven aangaan. Dit pad is voor moedige mensen, die met zeer krachtige energie willen werken voor transformatie, heling en herinneren van onze Goddelijkheid.

Ben jij (holistisch) coach, energiewerker, lichaams gericht therapeut, bodyworker, tantrica?
Of wellicht voel je dat jij jouw Zielsmissie wilt gaan leven en roept de kundalini jou.

Ervaring is minder belangrijk dan de sterke roeping in jezelf om vanuit jouw Zielsfrequentie ofwel je Soul Purpose te leven. En om je weer te willen herinneren waarom jij ook weer op aarde bent gekomen in deze tijd van transitie.

Voorwaarden voor deelname
Ik mag deze Kundalini initiatie vanuit Tempel energie doorgeven met toestemming van Godin Isis en mijn energetische helpers.  Het is een heel zuivere en krachtige initiatie en ik ben geïnstrueerd om deze energie goed te beschermen.  Als jij interesse hebt om Kundalini Flow Facilitator te worden vraag ik uit of dit de bedoeling is en wat er eventueel (nog) in de weg staat. Na telefonische intake zal duidelijk worden of jij toe bent aan de zuiverheid van dit werk doorgeven en ontvangen. Je moet er als het ware ‘klaar’ voor zijn, en dat is een diep verankerd gevoel wat dan bij ons beide ontstaat. Ook maak ik graag vóór de training kennis met jouw energetisch systeem in de vorm van een 1-1 of een groepssessie.

Deze  training duurt 6 weken en geeft jou een
degelijke basis om jouw kundalini FLOW sessies eigen en uniek te maken

programma ONDERDELEN

Welke Initiatie & Activaties ontvang jij?

KUNDALINI FLOW INITIATIE

Een Kundalini Flow INITIATIE is de sleutel naar deze krachtige energie doorgeven. Ik heb mij herinnerd dat ik deze initiaties als hoge priesteres in de piramides (Egypte tijd) uitvoerde bij andere priesters- en priesteressen. Jij zult deze initiatie ook nu weer in een piramide ontvangen. Hierna kan jij als open kanaal de Kundalini energie in anderen Activeren. 

LEMURIE – ATLANTIS – EGYPTE energie

Gedurende deze training werken wij ook met de energieën van Lemurië, Atlantis en Egypte. Je kunt dit zien als hogere frequenties oftewel dimensies (5e en hoger) die ook in onze huidige wereld bestaan. Deze bewustzijnsvelden zullen we openen zodat ook jij je weer deze frequenties en verbindingen kunt gaan herinneren. Voorbeelden van deze energieën zijn bijvoorbeeld je verbinding met natuurwezens, dolfijnen en walvissen, moeder aarde en kristallen. Ook herinneringen aan Heilige Sexualiteit, healing werk en het werken met piramides etc. kunnen geactiveerd worden.

SOUL PURPOSE activatie 

Bij Zielsmissie denken de meeste mensen aan wat je ‘doet’ als bijdrage aan de wereld en de mensheid. Ik bekijk het vanuit wie je ‘bent’. Welke frequentie is speciek en uniek aan wie JIJ bent? Van hieruit kan je je hele leven in alignment brengen en afstemmen. En vloeit ook de ‘vorm’ waarin jouw Zielsfrequentie zich wil manifesteren. Dit Soul Purpose werk is al jaren een van de twee pijlers van Blissworks. Kundalini ondersteunt het proces van (versneld) in alignment komen met jouw ware natuur, jouw Soul Purpose. Tijdens deze activatie ga jij jouw Zielsfrequentie opnieuw ervaren en belichamen zodat jij een duidelijk kompas hebt voor leven in alignment. Je kunt de Activatie alvast beluisteren (klik links op de youtube video). Tijdens de live activatie pas ik multi-dimensionaal energiewerk hierop toe voor extra kracht.

SACRED VOICE & LICHTTAAL 

Lichttaal is een taal die geen woorden bevat, maar die bestaat uit klanken en geluiden. Het is een eeuwenoude en tegelijkertijd kosmische taal. We kunnen deze taal niet verstaan met ons hoofd of begrijpen met onze hersens. En dat is precies waarom lichttaal zo’n krachtige tool is. Lichttaal is namelijk de taal van het hart en begrijp je niet met je hersens, maar met je gevoel. 

Lichttaal is ook de taal die je laat ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent. Doordat lichttaal letterlijk het overbrengen van frequenties en energie is, kan dit jouw energetische systeem dus ook op die manier beïnvloeden en kan er heling en transformatie plaatsvinden voor jezelf en anderen.

Tijdens de training werken wij aan het openen van jouw ‘Sacred Voice’ met klank en ademhaling waardoor Lichttaal spontaan kan ontstaan en je deze eventueel kunt inzetten voor heling en transformatie tijdens de Kundalini sessies. Het is echter geen garantie of deze bij jou opent, dit is afhankelijk van waar jij bent in jouw proces. 

overvloed activatie & financiële blokkades zuiveren

Bij het woord ‘tekort’ is de eerste associatie vaak financiën. Maar in de meeste gevallen gaat het ervaren van een tekort over ontastbare dingen zoals tijd, liefde, gezondheid, mentaliteit, kracht etc. Het gevoel van schaarste zorgt ervoor dat je focust op wat er niet is. Deze gedachten verzwakken je levensenergie en vreugde, en gaan uit van concurrentie en strijd. In deze activatie gaan we beperkende overtuigingen op het gebied van geld, liefde, tijd etc. transformeren naar overvloed. Niet alleen in mindset maar in energie. We gaan ons letterlijk bevrijden van oude tijdlijnen die ons gevangen houden in tekort, zodat je dit prachtige werk vanuit overvloed en vertrouwen kunt delen.

De initiatie en activaties vinden plaats in het spiritueel en magisch Akasha centrum (tenzij anders gecommuniceerd). Hieronder zie je screenshots van de verschillende bijzondere settings en werktuigen waar wij toegang tot hebben...

Bekijk hier het Akasha centrum

Praktische informatie training

Deze  training geeft jou een degelijke basis
om jouw kundalini FLOW sessies eigen en uniek te maken

Groepsgrootte afhankelijk van locatie max 12-20 pers.

Waaruit bestaat de training?

voor bedrijven is dit bedrag excl. BTW 

Wil je meer weten of aanmelden?

Please enter your email, so we can follow up with you.

Wie ben ik?

Ik werk intuïtief en energetisch, invoelend  in hoe jouw energie stroomt en komende vanuit de wijsheid van het lichaam

Ik verbind me met jou in de ‘zijnsruimte’ vanuit het hart, en reflecteer je in je HEELHEID zodat je afgestemde acties kunt nemen om te leven vanuit de Bron. Alles wat ik deel met jou belichaam ik, dat wil zeggen dat het 100% uit eigen ervaring komt, geïnternaliseerd en gefilterd is op effectiviteit.

Mijn missie is dat mensen het leven en alle wezens eren op het puurste niveau en zich laten leiden door hun innerlijk kompas om te leren, heelheid te ervaren en sterk afgestemd te handelen voor planetaire groei in bewustzijn.

MIJIN VERHAAL
Van kinds af aan heb ik interesse gehad in ‘spiritualiteit’ en was zoals vele lichtwerkers een gevoelig meisje. Rond mijn 20e maakte ik een lange reis naar India waar ik in contact kwam met Vipassana meditatie (zo’n 20 jaar geleden). En begon hier mijn ervaring met subtiele sensaties een energie ervaren in het lichaam.

Zo’n 7 jaar geleden startte ik mijn Tantra pad waar mijn Kundalini energie blijvend opende. Hier maakte ik een enorme versnelling door op het gebied van energie voelen. Van totaal niks voelen aan energie stromingen in mijn eigen lichaam -laat staan in dat van een ander- tot super invoelend in mezelf, anderen en alles om me heen. Het mysterie van (Kundalini) energie en het Quantum veld houdt me nog dagelijks bezig.

De afgelopen 2 jaar is er veel in mij geopend op multi-dimensionaal vlak en ben ik erachter gekomen dat ik in dit leven weer mensen mag initiëren om met Kundalini energie te werken. Ik heb dit in een ander leven in tempels in Egypte ook gedaan en heb mij veel van deze tijd herinnerd. Nu mag ik het weer doen in vernieuwde vorm, maar de krachtige herinneringen en elementen blijven actief in het overbrengen van dit prachtige werk!

Volg Anja

Voor een inkijkje in haar levenspad en geleerde lessen – Ziels boodschappen – Upgrades – Tools – Events