Kundalini & Tantra
Alchemy retreat

coming up… in 2023

ONTDEK JOUW NEXT LEVEL SEXUALITEIT  
MET ENERGIE , ALCHEMIE & MAGIE

 

BEN JIJ KLAAR VOOR HET ONTWAKEN VAN JOUW NEXT LEVEL SEXUALITEIT?

Kracht van Sexuele energie

De kracht van sexuele energie is zo groot dat het met succes duizenden jaren onderdrukt is. Jij voelt dat dit de sleutel is naar de meest krachtige versie van jezelf leven, en jouw toegang tot creatie- en manifestatie kracht herstellenEn dat dit voorbij lust gaat of sexuele interacties vanuit de lagere chakra’s. 

hoe kan je dat portaal weer openen naar Bliss en leven vanuit je hart, met oneindig veel energie om uit te putten?

De Kundalini & Tantra Alchemy retreat helpt jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken en laat jou ervaren dat sexuele energie veel meer is dan sex of bevrediging. Het is een portaal naar Goddelijke energie, dat ingezet kan worden voor heling, transformatie en bewustzijnsverruiming. Dit is wat we Heilige Sexualiteit noemen en kan alléén of met een partner beoefend worden.

Het activeren en verder openen van jouw Kundalini energie  (kundalini kanalen) is een vereiste en hier gaan we dan ook als basis mee werken tijdens de retraite. 

Maria Magdalena en Yeshua begeleiden ons (in energie) op dit pad van Heilige sexualiteit, (innerlijke) alchemie en magie.

Wat kan je verwachten van de retraite?

De3 pilaren van deze Kundalini & Tantra retraite

1. Activeren

van jouw Kundalini energie en sexuele energie door al je chakra's laten stromen

2. Zuiveren

van blokkades die jouw levensenergie beperken en jouw sexuele energie laag houd

3. Verankh-eren

Verankeren en gronden van wat er gezuiverd en geactiveerd is. De nieuwe energieën integreren en belichamen.

Voor wie is deze Alchemy retreat bedoeld?

Jij moet bereid zijn in je eigen spiegel te durven kijken en niet dienende patronen durven aangaan. Niet alleen op sexueel vlak maar op ALLE GEBIEDEN in je leven. Je sexualiteit en intimiteit is namelijk een spiegel van je hele leven. Dit pad is voor moedige mensen, die met zeer krachtige energie willen werken voor transformatie, heling en het herinneren van onze Goddelijkheid.

TIJDENS DE RETRAITE VIND ER GééN FYSIEKE SEX PLAATS, ALS JE HIERNAAR OP ZOEK BENT IS DIT NIET DE JUISTE RETRAITE!

Ervaring (met Tantra of bewustwording) is minder belangrijk dan de sterke wil in jezelf om te transformeren en je sexualiteit naar het volgende level te brengen. Je voelt wellicht al een tijd dat de ‘oude manier’ van sexualiteit beleven niet meer dienend is voor jou. Dat je behoefte hebt aan verdieping in intimiteit met jezelf en anderen. Dat je wellicht verslavingen hebt op sexueel vlak zoals porno kijken en masturberen die fysieke problemen veroorzaken, of onzekerheden teweeg brengen. Of misschien gebruik je sex om liefde en aandacht te krijgen, vanuit een (onbewust) verlangen naar intimiteit. Wat het ook is, als jij voelt dat er MEER is dan wat je nu kent, maar je weet niet precies wat… dan zit je bij ons goed!

retraite ONDERDELEN

Wat anderen zeggen over onze (sexual) healing sessies

“Deep gratitude to Anja and Cornelis you are truly wonderful… You did magic! Your loving presence before, during and after the session is precious…not only your amazing energy also the one from the Ankhs was so powerful…it helped me to release…let go! blockages…
I was “traveling”in other dimensions and felt always “safe”… guided till the end of the session! My energy level is very high now… The shift inside me and therefore also around is incredible…looking forward to meet you soon again✨🙏🏽✨

vanuit het Akasha centrum nemen wij magische tools mee ter ondersteuning van de alchemie

Bekijk hier enkele magische tools

We werken veel met frequenties, plasma een geometrie voor het openen van portalen, zuiveren van (familie) karma en reizen naar andere dimensies. Ook werken wij op afstand met de tools van het Akasha Centrum zoals de Kosmische Baarmoeder en de Teleporter.

LET OP!
De locatie van de retraite is NIET het Akasha centrum. De naam en het adres krijg je door na boeking. 

Praktische informatie rertraite

Deze  retraite duurt 4 volle dagen

info & data retraite

Kom jij als stel?
Bestel dan een koppelticket zodat wij rekening kunnen houden met de kamerindeling (er zijn beperkt privé kamers beschikbaar).

Bestel hier jouw (early bird) ticket

KOPPEL TICKET

7 STUKS BESCHIKBAAR
1780
  • Prijs voor 2 personen
  • beperkt aantal 2-pers kamers beschikbaar
  • early bird prijs tot 21 oktober
early bird

TICKET VROUW

8 STUKS BESCHIKBAAR
890
  • early bird prijs tot 21 oktober
early bird

TICKET MAN

8 STUKS BESCHIKBAAR
890
  • early bird prijs tot 21 oktober
early bird

Wie zijn wij?

Cornelis (Wolf) en Anja (Vosje) zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Wolf
 ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.

Vosje werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één.

Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Energetische Creaties zoals de Akasha Stones en de Akasha Pyramids die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”

Volg Anja

Voor een inkijkje in haar levenspad en geleerde lessen – Ziels boodschappen – Upgrades – Tools – Events