Mensen vinden
me gek,
en dat vind
ik een
compliment!

De rollen de ik het leukst vind om op mij te nemen:

Zielsmissie Gids ⋘
⋙ Innerlijk Alchemist⋘
⋙ Kundalini & Flow Activator ⋘ 
⋙ Bewaker van Baarmoeder Wijsheid⋘
⋙ Frequentie Nerd⋘
⋙ Blisswerker⋘

WAT MENSEN OVER MIJ ZEGGEN

“Anja is een echte ‘licht spiegelaar’ die de reis naar afstemming met je Zielsmissie kan versnellen.”

“Anja heeft het Goddelijke talent om je veilig te laten voelen en je te laten overgeven aan haar positief provocerende behandeling. Ze versterkte mijn zelfvertrouwen enorm.”

“Anja heeft het vermogen om je volledig ontspannen en comfortabel te laten voelen door gewoon naast je te zitten of je zachtjes aan te raken. Hoewel ze duidelijk erg intelligent, mooi en krachtig is, maakte dat me niet onzeker of nerveus. In haar aanwezigheid is het gemakkelijk om je ogen te sluiten en je geest en hart te openen.”

Ik werk intuïtief en energetisch, invoelend  in hoe jouw energie stroomt en komende vanuit de wijsheid van het lichaam. Ik houd voortdurend het grotere plaatje voor ogen van wat een verschil maakt in jouw leven, dat van anderen en de wereld.

Ik verbind me met jou in de ‘zijnsruimte’ vanuit het hart, en reflecteer je in je HEELHEID zodat je afgestemde acties kunt nemen om te leven vanuit de Bron. Alles wat ik deel met jou belichaam ik, dat wil zeggen dat het 100% uit eigen ervaring komt, geïnternaliseerd en gefilterd is op effectiviteit.

Je bent welkom om met mij te werken als je echt voor diepgang, puurheid en groei gaat en je angsten durft te  trotseren.

Mijn missie is dat mensen het leven en alle wezens eren op het puurste niveau en zich laten leiden door hun innerlijk kompas om te leren, heelheid te ervaren en sterk afgestemd te handelen voor planetaire groei in bewustzijn.

 

"ALLES IS ENERGIE"

Als kind zei ik al ‘Alles is energie’, alhoewel ik toen zelf nog niet precies begreep
wat ik daarmee bedoelde.

MIJIN VERHAAL
Tot enkele jaren geleden wantrouwde ik mensen die zeiden energie te voelen stromen in hun lichaam. Ik was wel altijd gefascineerd hierdoor en toen ik mij diep in de mystieke leer van de Tantra stortte maakte ik een enorme versnelling door op dit gebied. Van totaal niks voelen aan energie stromingen in mijn eigen lichaam -laat staan in dat van een ander- tot super invoelend in mezelf, anderen en alles om me heen. Het mysterie van energie en het Quantum veld houdt me nog dagelijks bezig.

Het symbool hiernaast is een gechannelde code die mijn essentie en zielsmissie vertaalt in vorm. Ik voel dat ik op dit moment op aarde ben om het voorbeeld te leven van wat mogelijk is, en balans te helpen herstellen. Vooral op het gebied van een leven leiden vanuit je essentie, wie je werkelijk bent voorbij alle (maatschappelijke en ouderlijke) programmeringen. Ik geloof namelijk ten diepste dat we allemaal onze eigen realiteit creëren en dat de enige die jou tegenhoudt om volledig te zijn wie je wilt zijn jij zelf bent! De mogelijkheden zijn namelijk oneindig. 

Mijn uitdaging is om de grenzen van wat ik denk dat mogelijk is continue op te rekken en in het veld van de oneindige mogelijkheden te spelen. En geloof mij, hiervoor ga ik regelmatig zelf ook door diepe loslaat processen heen! Het blijft namelijk een continu spel om in alignment te blijven leven. Het wordt wel ietsje makkelijker en het gaat ook steeds sneller. Maar het is niet persé minder pijnlijk…

Wat ik het allerliefste doe is spelen met energie op allerlei manieren waaronder dansen, sexuele (Kundalini) energie laten stromen en één met de natuur zijn.

Ik leer en maak mij dingen namelijk eigen door te spelen met wat ik op mijn pad tegenkom. Wat ik deel komt dan ook 100% uit eigen ervaring. Het mooie is dat ik (een totaal subjectief) filter toepas op wát ik deel en hierbij kijk naar wat ik (én mijn klanten) als het meest effectief heb ervaren.

SIERRA NEVADA DE SANTA MARTA - COLOMBIA

Mijn bezoeken aan de stammen in de Sierra Nevada de Santa Marta (Colombia) zijn heel belangrijk geweest in het herstellen van mijn verbinding met de aarde.

3 jaar lang heb ik heel de wereld afgereisd en mezelf getraind in het Soul Blueprint & Alignment werk op persoonlijk en business vlak. Vooral mijn reizen naar de Sierra (Colombia) hebben mijn leven veranderd.

Ik heb honderden mensen geleid in het herinneren van hun Zielsmissie – hun ware essentie-  en als gids gediend in het laten stromen van levensenergie. FLOW herstellen in het lichaam en in je leven, dat is wat mij blij maakt!

We mogen het vrouwelijke in onze mannelijk gedreven samenleving weer terug brengen, en dat is tevens een belangrijke missie van mij en dit werk..

BEGIN IN FLOW TE LEVEN EN HERINNER JE WIE JE WERKELIJK BENT