Upgrade jouw Sexualiteit

VAN BLOKKADES NAAR BLISS
Multi-dimensionale Sacred Sex als portaal naar
Bliss, Al-één en Liefde zijn
Een online reis 
met heilige geometrie, frequenties en plasma

Stop met uitstellen start met leven vanuit jouw krachtige levensenergie

Meld je nu aan voor deze diepgaande energie transmissies en afstand healing.

Vrijheid & Vreugde

De kracht van sexuele energie is zo groot dat het met succes duizenden jaren onderdrukt is. Jij voelt dat dit de sleutel is naar de meest krachtige versie van jezelf leven, en jouw toegang tot creatie- en manifestatie kracht herstellen. En dat dit voorbij lust gaat of sexuele interacties vanuit de lagere chakra’s. 

Maar hoe kan je dat portaal weer openen naar Bliss en leven vanuit je hart, met oneindig veel energie om uit te putten?

Deze Akasha Upgrade van jouw sexualiteit helpt jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken, en activeert verborgen (energie) bronnenHerinner weer hoe het is om spelend door het leven te gaan, vanuit Vrijheid en Vreugde, afgestemd op jouw Multidimensionale ZIJN.

Waarbij ondersteunt deze Multi-dimensionale
Sacred Sex Upgrade?

De3 fasen van deze online reis:

1. Zuiveren

Weghalen van (sexuele) blokkades in de chakra's en je aura.

2. Activeren

Portaal openen naar jouw innerlijk weten (herinneren).

3. Verankh-eren

Verankeren een gronden van wat er gezuiverd en geactiveerd is middels oefeningen en meditaties.

Welke Activaties ontvang jij?

KUNDALINI FLOW® ACTIVATIE

Een Kundalini Flow Activatie kickstart jouw herinnering aan heelheid, creatiekracht en verbinding met de bron van het leven. Kundalini is jouw levensenergie, die als krachtig en helend wordt ervaren als deze geactiveerd  is in het lichaam. Het helpt jouw chakra’s reinigen en balanceren. Ook brengt het je in contact met jouw essentie en Zielsmissie op aarde.

LEMURIE – ATLANTIS – EGYPTE ACTIVATIE

Gedurende deze online reis werken wij veel met de energieën van Lemurië, Atlantis en Egypte. Je kunt dit zien als hogere frequenties oftewel dimensies (5e en hoger) die ook in onze huidige wereld bestaan. Wij openen deze bewustzijnsvelden en sluiten jou hierop aan zodat ook jij je weer deze frequenties en verbindingen kunt gaan herinneren. Voorbeelden van deze energieën zijn bijvoorbeeld je verbinding met natuurwezens, dolfijnen en walvissen, moeder aarde, kristallen, elfen en draken. Ook herinneringen aan Heilige Sexualiteit, healing werk en het werken met piramides etc. kunnen geactiveerd worden.

13-chakra systeem 

In het Waterman tijdperk zijn wij overgegaan van een 7-chakra systeem naar een 13-chakra systeem. De frequenties zijn veel fijner geworden en vragen om een verfijning van ons chakra systeem op een hogere frequentie. In deze tijd is het van belang dat ons chakra systeem in balans is, willen wij ontwikkelen in de huidige 5e dimensie. Wij activeren en balanceren jouw chakra’s gedurende deze reis.

Sacred sex Activatie

Met het openen van je Kundalini energie, het activeren van je 13-chakra systeem én het herinneren van de frequenties van Lemurië, Atlantis en Egypte ben jij klaar om sexualiteit weer als Heilig te ervaren. Met de speciale Sacred Sex transmissie en demo (1 van de sessies) activeren wij dit vergeten weten in jouw lichaam en systeem zodat ook jij weer een portaal kunt zijn voor heling, creatie en manifestatie.

De energie transmissies vinden plaats vanuit het spiritueel en magisch Akasha centrum. Hieronder zie je screenshots van de verschillende bijzondere settings...

Verschillende ticket opties

DEEP DIVE - €69,-

Dit is het standaard ticket - hiermee ondersteun je ons
om te blijven creëren

  • toegang tot alle 7 online energie transmissies in de online omgeving

SUPERCHARGE - €144,-

Haal het beste uit deze reis met een
persoonlijke behandeling erbij!

  • toegang tot alle 7 online energie transmissies in de online omgeving
  • 1 privé afstandsbehandeling met de Ankh

Praktische informatie sessies

DE ENERGIE van de 7 transmissies zit versleuteld in de opnames en is daardoor NET krachtig als live!

We hebben de 7 sessies opgebouwd volgens de pijlers Zuiveren, Activeren en Verankh-eren:

  1. Chakra blokkades zuiveren
  2. Baarmoeder blokkades zuiveren
  3. Hart blokkades zuiveren
  4. Kundalini Activatie
  5. Atlantis – Egypte Activatie
  6. Sacred Sex & Lemurië Activatie
  7. Verankh-eren en Integratie (daily practices en transmissie)

Cornelis (Wolf) en Anja (Vosje) zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Wolf
 ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.

Vosje werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Energetische Creaties zoals de Akasha Stones en de Akasha Upgrades die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”

Volg Wolf & Vosje

Voor een inkijkje in hun levenspad en geleerde lessen – Ziels boodschappen – Upgrades – Tools – Events