Reis mee naar het
Sexsibility
Festival

met Wolf & Vosje

Wolf en Vosje op avontuur naar het Sexsibility Festival in Zweden – Reis je energetisch mee?
Online 3 t/m 8 augustus 2021 

Wij delen graag openhartig onze ervaringen en inzichten die wij opdoen tijdens het Sexsibility Festival in Ängsbacka, Zweden. 

Het wordt een spannende week gericht op intimiteit, seksualiteit, lichaam en ziel.

We hebben allemaal het vermogen om liefde, vertrouwen, innerlijke rust en extase te ervaren. Soms moeten we gewoon oefenen en wat steun en inspiratie krijgen. Daarvoor gaan wij op expeditie naar Zweden en nemen we iedereen energetisch mee die ook wilt expanderen naar next level staat van Zijn via de weg van intimiteit , sexuele energie en liefde.

Sexsibility bij Ängsbacka biedt workshops in Sexsibility, Tantra, Taoïsme, Sjamanisme, speelsheid, spirituele genezing en vele andere dingen. De heersende energie is een mooie mix van nieuwsgierigheid, openheid, aarding, saamhorigheid en vreugde.

Intentie Sexsibility

Voor ons is het grootste geschenk om onszelf te kunnen zijn en andere (menselijke) wezens lief te hebben zoals ze zijn. Het is onze bedoeling om een week te creëren met veel openheid, kwetsbaarheid en natuurlijk ook veel lol en genieten.

Thema's van deze week

Thema’s waar wij zelf sinds onze eerste ontmoeting mee bezig zijn en waar wij over zullen delen wanneer de energie ons daar naartoe leidt:

Portaaldag 8/8/2021

Op Lion’s gate (portaaldag)  8/8 houden wij tevens een
Akasha Upgrade vanuit Zweden gericht op intimiteit en sexualiteit.

Meld je hier aan...

Mee reizen op
TRAKTATIE BASIS

Trakteer ons op:

  • 1 ijsje per dag (€15,- voor het hele festival)
  • 1 pak condooms (€30,-)
  • 1 diner voor 2 (€45)

Of elk ander gewenst bedrag/traktatie waar je een fijn gevoel van krijgt (denk creatief).

Na aanmelding en traktatie krijg je toegang tot de privé Facebook groep waar wij alles zullen delen door ‘live’ te gaan of op andere manier te posten.

Wat je kunt verwachten

Wij kijken ernaar uit deze reis met jou te maken!

 

Liefs Cornelis & Anja

Over Wolf & Vosje

Wolf (Cornelis) ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen

Vosje (Anja) werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Creaties zoals de Akasha Stones die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”

💎 BLISS YOUR SOUL 💎