Soul Purpsose Toolkit

Een simpele en effectieve toolkit
om te ONTHULLEN wie jij werkelijk bent 
en je leven te DESIGNEN in alignment
met jouw ENERGETISCHE FREQUENTIE

Mijn Zielsmissie is dat mensen HEELHEID ervaren en SPELEN in het
veld van Oneindige Mogelijkheden!

Wat is jouwe?

HERSTEL JOUW TOEGANG TOT VREUGDE, SPRANKELENDE LEVENSENERGIE
EN JE VOLLEDIGE POTENTIEEL ZIJN

Deze toolkit KAN je leven positief veranderen. En dat hebben de tools in mijn geval ook gedaan. 

Maar… het vereist je INZET en INSPANNING. Je TOEWIJDING om een leven te leiden ‘in service’ en in volledige afstemming met je Energetische Blauwdruk

Ik weet dat het eng kan zijn om deze verantwoordelijkheid op je te nemen, maar als je eenmaal de sprong in het diepe hebt gemaakt, is er geen weg meer terug. En wíl je waarschijnlijk niet meer terug. Want wat er aan de andere kant van het diepe, onbekende is, is jouw THUIS. Die diepe resonantie en het gevoel écht thuis te zijn in en met jezelf, waar je ook bent. Je zult met de wereld gaan delen WIE JE BENT, zonder terughoudendheid.

We hebben mensen zoals jij nodig om te LEIDEN, om anderen de weg te wijzen. Gewoon door JEZELF te zijn. Lijkt je dat niet leuk en spannend om te ontdekken?

BEN JE KLAAR OM EEN LEVEN TE CREËREN DAT TROUW IS AAN WIE JE WERKELIJK BENT?

DE JIJ DIE
✓  VRIJ IS
✓  VOL LEVENSENERGIE
✓ 
JE VOLLEDIGE POTENTIEEL LEEFT?

Yes, ik was klaar voor meer Bliss in mijn leven!

Ik vond het erg fijn hoe Anja de tools begeleide en aan ons vertelde dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om volgens je Zielsmissie te gaan leven: “Als het niet resoneert het niet met je Zielsmissie, doe het dan niet!”

Ik gebruik de tools die ik in het programma aangereikt kreeg bijna dagelijks en geef mezelf de tijd om mijn Zielsmissie te integreren in mere gebieden van mijn leven, zeker nu ik ondernemer ben geworden.”

Anniek Blaauboer - www.uniekherbals.nl

DE SOUL PURPOSE TOOLKIT HELPT JE TROUW TE ZIJN AAN WIE JE BENT
EN TE LEVEN IN VRIJHEID EN FLOW

Klinkt dit niet geweldig?

"HET VEREIST JOUW VOLLEDIGE TOEWIJDING OM JE ZIELSMISSIE PAD TE BEWANDELEN MET GEVOLG EEN DIEPE VERVULLING ERVAREN "

De 3 Pilaren van het Soul Purpose Blisswerk

SPELEN

Onthul je Zielsmissie en word je bewust van je Unieke Energetische Frequentie. Begin te spelen met je Ware Essentie en ontdek welke delen van je leven zijn afgestemd op wie je werkelijk bent en vooral... wat dat NIET is.

ZUIVEREN

Schoon alle omgevingen op die niet afgestemd zijn met wie je werkelijk bent:
△ Je fysieke omgeving
△ Je gezondheid en welzijn
△ Je relaties
△ Je financiële situatie en carrière of bedrijf

FYSIEK MAKEN

Begin met het creëren van wat je hart verlangt en design een leven in afstemming met je Ziels frequentie. Voor jouw eigen welzijn, dat van mensen om je heen en de Aarde.

Wat zit er in deToolkit?

totaal van 27 (video) opnames:

1 Soul Purpose Activatie

De kickstarter van dit proces om je Soul Purpose te onthullen en je in contact te brengen met wie je werkelijk bent.

11 Tools

Nuchtere, pragmatische hulpmiddelen en oefeningen om duidelijk te krijgen wat in en uit balans is met je Ziels Frequentie en om ondersteunende acties te ondernemen.

3 Meditaties

Geleide meditaties door Anja om eventuele angsten te transformeren, je open te stellen voor organische heling en je hartsverlangens te visualiseren.

2 verhelderende DISTINCTIES

Onderscheidingen zijn een manier om op een eenvoudige en effectieve manier te leren. Ze laten je een blik op de werkelijkheid zien door de lens van contrasten.

9 perspectieven op (energie) architectuur

Verruim je veld met eenvoudige en duidelijke perspectieven op de mechanica van (energie) architectuur en hoe je de architect van je leven kunt ZIJN.

Inspiratie

Persoonlijke voorbeelden van Anja over het gebruik van de tools en oefeningen, en wat nodig is om te leven in afstemming met je Zielsmissie en hoe het eruit kan zien (the good, the bad & the ugly).

ONBEPERKT TOEGANG

Toegang tot alle inhoud wanneer je wilt, zolang je wilt.

€ 297,-

Eénmalige investering

Roze & Glitters! Zó Simpel maar zó raak!

Anja begeleidde me naar een energetische staat die mijn innerlijke vreugde en geluk omhoog brengt en we filterden twee woorden hieruit: Roze & Glitters! Zo simpel maar zó raak!

Het helpt me erg in het dagelijks leven, op keuze momenten vraag ik mezelf af: “Voel ik de energie van Roze & Glitters of niet?”. Dit gevoel is ook wat ik anderen wil laten ervaren en vanuit waar ik mijn bedrijf run. Anja hielp me enorm in dit specifiek maken waarvoor ik super dankbaar ben.

Tamara Levering - www.twerkness.com

Een kleine waterval van Magie is in mijn leven gekomen...

Nadat Anja me door het Soul Purpose proces had geleid, voelde ik weer hoe eenvoudig het werkelijk is en hoe vaak ik het vergeet: als ik vaker in het moment ben en kies wat ik het liefst DOE, is er Afstemming en Bliss. 

De tools die Anja aanreikte in het Soul Purpose programma waren zo inspirerend; Makkelijk te doen, speels en heel erg ‘to the point’! 

Wat deze toolkit onderscheidend maakt, is dat je nu IN JE HELE LICHAAM ervaart wat je al in je hoofd weet. Je Zielsmissie wordt feitelijk een fysieke en energetische ervaring. Dat was voor mij de poort naar mijn Bliss.

Maike - Nederland

ER IS ZOVEEL TE DELEN, HET IS TIJD VOOR ONS ALLEMAAL OM EEN Grote STAP TE zetten!
LATEN WE ELKAAR Hierin ONDERSTEUNEN.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...