Akasha Pyramids

Piramide Magie bij jou thuis of in je praktijk

 

Met een Akasha piramide haal je werkelijk Magie in huis.
De mogelijkheden om met piramide energie te werken zijn enorm.

Enkele toepassingen

Piramides worden over heel de wereld al duizenden jaren gebruikt vanwege hun bijzondere kracht en helende werking

Piramides & Orgonite

DE SPECIALE AKASHA PIRAMIDES WORDEN OP GEWENSTE ENERGIE GEMAAKT EN VERSTERKT MET FREQUENTIE ORGONITES, 
KRUIDEN EN KRISTALLEN

Wat merk je van Piramide energie?

Stel jouw Piramide samen

Verschillende opties en uitbreidingen – van basis tot special magic frequency

Stap 1: de Basis

Akasha Pyramid

De basis voor elke therapeut, healer of coach die zijn werk extra kracht wilt bijzetten. Natuurlijk ook geschikt voor privé ruimtes. De basis van de Akasha piramide is in 2 minuten in- en uit elkaar te halen. Super handig als je je piramide mee wilt nemen de natuur in of het strand op, of  als je op locatie werkt.

Alle buizen zijn gevuld en geprogrammeerd.
Het grondvlak zorgt voor aarding, zuivering en afvoer van energie en is gevuld met grafiet, zeezout en ingedroogd zeewaterplasma.
De schuine zijdes zorgen voor fijne zuivere energie en zijn gevuld met getachyoniseerd bergkristal, grafiet en ingedroogd zeewaterplasma.

  • Basis piramide met grondvlak 2×2 tot max 2.5×2.5
    (groter geldt meerprijs)
  • Aarding voor binnen (via stopcontact)
  • AertPipe voor aarding buiten

Stap 2: Kies je uitbreiding

1. Orgonite PIRAMIDE TOP (maatwerk)

Met een orgonite piramidepunt – die als kosmische antenne werkt – laat je hoog trillende energie extra krachtig doorkomen. Je zet hiermee de puntjes op de ‘i’ om jouw piramide helemaal af te stemmen op jouw essentie en de kwaliteiten die je wilt ervaren in samenwerking met de piramide. Ook deze orgonite is gevuld met kristallen, kruiden en (edel)metalen en op jouw energie . Vorm en uiterlijk verschilt per piramide. Hieronder enkele voorbeelden.

2. Frequency Generator Orgonite (Maatwerk)

Voeg een Frequentie Generator Orgonite toe aan je Piramide om via een frequentie app diverse energie velden door je piramide te laten gaan. De piramide krachten zoeken resonantie met de vibraties die je uitzendt en hierdoor krijg je een heel krachtig veld met afgestemde frequenties die je kunt inzetten voor specifieke doeleinden. Elke Frequentie generator is uniek in vorm en uitstraling. Dit omdat het handwerk is en de beschikbare materialen wisselen. De generator wordt geleverd met systeem om hem aan je piramide te koppelen. Ook is hij los te gebruiken.

De frequenties worden gezuiverd door de orgonite met drie-eenheid van kristallen (Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist), een koperspoel, diverse (edel) metalen en afgewerkt met bladgoud en een alchemistisch mengsel om de aansluiting goed te laten geleiden. De frequenties komen hierna in de piramide structuur terecht waardoor een veld van de energie van het gekozen programma (frequentie) ontstaat.

Deze frequenties lopen uiteen van programma’s ter versterking van vertrouwen, creativiteit, intuïtie, gevoel van eenheid, relaties, transformatie, wijsheid, liefde, DNA healing, diepe rust of slaap. Ook zijn er programma’s om je chakra’s te balanceren en optimaliseren. 

3. Crystal & Herb Magic (Maatwerk)

Laat je piramide buizen vullen met edelstenen, kristallen, kruiden en (edel)metalen, afgevuld met zeewater plasma of epoxy. De kristallen en kruiden stemmen wij  persoonlijk op jou af door middel van een consult en invoelen op jouw energie. Jouw Zielsmissie en Essentie zal hierdoor helderder en zichtbaarder worden, alsmede de intenties die jij aan je piramide wilt toevoegen (bijvoorbeeld ‘Liefde – Overvloed – Heelheid’). Wij zorgen er altijd voor dat er naast een hoge trilling ook een goede aarding en afvoer van energie is door de verschillende samenstelling en verdeling van de kristallen en metalen. 

4. Verhoog je piramide

Met speciale koppelstukken en koperen buizen als pootjes creëer je de mogelijkheid om je piramide op te hogen zodat deze bijvoorbeeld boven een behandel tafel of (hoog) bed past. Als je voor deze optie kiest dan vervangen wij de standaard koppelstukken voor deze speciale ophogings exemplaren en leveren wij de gewenste hoogte pootjes erbij. Wil jij deze set ‘extra’ dus samen met de standaard koppelstukken geleverd krijgen dan is de meerprijs hiervoor  €369,- .

Stap 3: plan je Consult

Wij worden blij van een krachtig afgestemde piramide maken voor je!

Via het Soul Purpose proces waar Vosje je doorheen zal leiden, ontdek jij de essentie van wie je bent en wat jij op aarde te ‘zijn’ hebt. Ook inventariseren we je wensen en met welk doel je de piramide aanschaft.  Het consult duurt ongeveer 45-60 min. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag en verwerken wij deze energieën in de piramide!

Liefs Wolf & Vosje

Stap 4: Neem contact met ons op

WIe zijn wij?

“Wolf en Vosje zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Wolf
ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.
Vosje werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Piramide creaties die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”

Wij horen graag van je!

Please enter your email, so we can follow up with you.

Wat een mooie reis heb ik gemaakt!

De meditatie in de piramide bracht me terug naar een vorig leven waar ik heel wat karma heb kunnen opruimen. Heel krachtig!

Marian - Nederland

Een Akasha piramide is een waardevolle toevoeging in de praktijk van therapeuten, helers en coaches