CORNELIS & ANJA
AKASHA CENTRUM | BLISSWORKS

Blijf op de hoogte van al onze events, upgrades en producten

Vanuit het hart van het Akasha veld worden de mooiste creaties gechanneld en geproduceerd. Om jouw te ondersteunen vanuit jouw hart en Zielsfrequentie te leven en dit te delen met anderen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste creaties!

Cornelis (Wolf) en Anja (Vosje) zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Cornelis
 ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.

Anja werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden met behulp van Kundalini energie.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Energetische Creaties zoals de Akasha Stones en de Akasha Pyramids die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”