Akasha Upgrade

Maandelijkse Upgrade
VANUIT het Akasha centrum

of andere krachtplekken

Donatie basis

Met Cornelis & Anja
Akasha centrum

Abonneer je hier op onze maandelijkse UPGRADE. Vanuit het Akasha centrum (of andere krachtplekken) helpen wij op afstand met ‘clearen’ van de energie en sturen wij de laatste frequenties en hoge energieën door die wij ontvangen.
Dit kan via de Akasha stones of Akasha Pyramids, of gewoon via jouw (energetisch) lichaam.

STAP 1: Meld je aan voor de Upgrade!

En ervaar hoe het jou kan helpen weer helemaal bij je kracht, licht en liefde te komen.

STAP 2: Geef hier je donatie

"Wat is er veel aangeraakt en losgemaakt door vele levens heen. Dankbaar voor de diepe heling "

"Jeeeeeeeiiii niet normaal! Tranen, heel veel tranen en aan het eind een lach op mijn gezicht. Echt wauw!! Dank jullie wel "

"Dank voor deze diepe heling: veel pijn uit vorige levens mocht ik doorvoelen en weer loslaten. Het voelt steeds weer lichter en beweeglijker in mn baarmoeder. "

Waarbij ondersteunen de Upgrades?

5/5

Cornelis (Wolf) en Anja (Vosje) zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Wolf
 ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.

Vosje werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Energetische Creaties zoals de Akasha Stones en de Akasha Pyramids die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”