Bevestig je aanmelding!

De 3 Pilaren van het Soul Purpose Blisswerk

SPELEN

Onthul je Zielsmissie en word je bewust van je Unieke Energetische Frequentie. Begin te spelen met je Ware Essentie en ontdek welke delen van je leven zijn afgestemd op wie je werkelijk bent en vooral... wat dat NIET is.

ZUIVEREN

Schoon alle omgevingen op die niet afgestemd zijn met wie je werkelijk bent:
△ Je fysieke omgeving
△ Je gezondheid en welzijn
△ Je relaties
△ Je financiële situatie en carrière of bedrijf

FYSIEK MAKEN

Begin met het creëren van wat je hart verlangt en design een leven in afstemming met je Ziels frequentie. Voor jouw eigen welzijn, dat van mensen om je heen en de Aarde.

Yes, ik was klaar voor meer Bliss in mijn leven!

Ik vond het erg fijn hoe Anja de tools begeleide en aan ons vertelde dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om volgens je Zielsmissie te gaan leven: “Als het niet resoneert het niet met je Zielsmissie, doe het dan niet!”

Ik gebruik de tools die ik in het programma aangereikt kreeg bijna dagelijks en geef mezelf de tijd om mijn Zielsmissie te integreren in mere gebieden van mijn leven, zeker nu ik ondernemer ben geworden.”

Anniek Blaauboer - www.uniekherbals.nl

Roze & Glitters! Zó Simpel maar zó raak!

Anja begeleidde me naar een energetische staat die mijn innerlijke vreugde en geluk omhoog brengt en we filterden twee woorden hieruit: Roze & Glitters! Zo simpel maar zó raak!

Het helpt me erg in het dagelijks leven, op keuze momenten vraag ik mezelf af: “Voel ik de energie van Roze & Glitters of niet?”. Dit gevoel is ook wat ik anderen wil laten ervaren en vanuit waar ik mijn bedrijf run. Anja hielp me enorm in dit specifiek maken waarvoor ik super dankbaar ben.

Tamara Levering - www.twerkness.com

Een kleine waterval van Magie is in mijn leven gekomen...

Nadat Anja me door het Soul Purpose proces had geleid, voelde ik weer hoe eenvoudig het werkelijk is en hoe vaak ik het vergeet: als ik vaker in het moment ben en kies wat ik het liefst DOE, is er Afstemming en Bliss. 

De tools die Anja aanreikte in het Soul Purpose programma waren zo inspirerend; Makkelijk te doen, speels en heel erg ‘to the point’! 

Wat deze toolkit onderscheidend maakt, is dat je nu IN JE HELE LICHAAM ervaart wat je al in je hoofd weet. Je Zielsmissie wordt feitelijk een fysieke en energetische ervaring. Dat was voor mij de poort naar mijn Bliss.

Maike - Nederland

ER IS ZOVEEL TE DELEN, HET IS TIJD VOOR ONS ALLEMAAL OM EEN Grote STAP TE zetten!
LATEN WE ELKAAR Hierin ONDERSTEUNEN.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...