Kundalini Flow ยฎ Activatie

๐™€๐™š๐™ฃ ๐™†๐™ช๐™ฃ๐™™๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™ž ๐™๐™ก๐™ค๐™ฌ ๐˜ผ๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™จ๐™š๐™จ๐™จ๐™ž๐™š ๐™ ๐™ž๐™˜๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ง๐™ฉ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™š๐™ก๐™๐™š๐™ž๐™™, ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š๐™ ๐™ง๐™–๐™˜๐™๐™ฉ ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™—๐™ง๐™ค๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ.

Kundalini is jouw levensenergie, jouw kracht en jouw licht ๐ŸŒŸ

In het bekken van ieder mens, ter hoogte van het heiligbeen, bevindt zich een enorm groeipotentieel dat ons in staat stelt een volgende stap in de evolutie te maken. Een krachtbron van goddelijke oorsprong, waarvan de directe kennis in spirituele tradities alleen werd gedeeld met een klein groepje ingewijden.

De tijd is gekomen dat Kundalini energie mag gaan stromen bij veel wakker wordende mensen. Ik ben geinitieerd om dit portaal naar jouw kracht te openen en doe dit met veel liefde en vreugde.

Tijdens een Kundalini Flowยฎ Activatie zal jouw levensenergie (Prana) door enkele van de belangrijkste Kundalini kanalen omhoog stromen. Dit is een eerste aanzet tot volledig Kundalini ontwaken.

Volledige Kundalini ontwaking zal met veel toewijding aan Alignment met jouw ware natuur al dan niet plaatsvinden. Dit is een proces wat vele jaren kan duren.

๐™’๐™–๐™–๐™ง๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™†๐™ช๐™ฃ๐™™๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™ž?
โœ”Je Vitaler en Levenslustiger voelen
โœ” Meer voelen – van Hoofd naar Hart
โœ” Je Sexuele Levens energie voelen stromen
โœ” Balans in je leven vinden
โœ” Je Zielsmissie pad bewandelen
โœ” Je Bewustzijn verruimen
โœ” Je Energie Systeem versnelt opschonen
โœ” Organische Healing op celniveau
โœ” Je meer verbonden voelen met jezelf, anderen en alles om je heen
โœ” Energetisch reizen naar andere Dimensies en vorige levens, je multi-dimensionale bestaan herinneren
โœ” Zelfliefde op alle lagen van je Zijn ervaren

๐™‹๐™ง๐™–๐™ ๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ž๐™ฃ๐™›๐™ค

๐˜ฝ๐™ž๐™Ÿ๐™™๐™ง๐™–๐™œ๐™š
๐Ÿ Activatie โ‚ฌ 96,-

๐™ข๐™ž๐™ฃ-๐™ข๐™–๐™ญ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ก ๐™™๐™š๐™š๐™ก๐™ฃ๐™š๐™ข๐™š๐™ง๐™จ
3-6 per sessie

๐™‡๐™ค๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š
De Activatie vind in groepjes van max 6 personen plaats in krachtige frequentie piramides in de undercover krachtplaats ‘AKASHA Centrum’.

Het Akasha centrum is een spiritueel centrum, werkplaats en krachtplaats opgebouwd uit de energie van heilige geometrie, kristallen, orgonites en fantasie. De locatie staat helemaal in het teken van je ware natuur belichamen en loslaten wat jou niet meer dient.

De eerste ruimte is het ‘Spiritueel centrum’ waar we jou ontvangen en waar twee koperen piramides staan. Hier zal ik ook de Kundalini Activatie doen. In de piramides worden zware energieรซn sneller afgevoerd en je systeem met een hoge energie gevoed. De piramides ontwikkelen we zelf en zijn gevuld met kristallen, kruiden en zeewaterplasma of epoxy. Ik kan ze versterken door er helende en openende energie via een Orgonite Frequentie Generator heen te sturen, aangepast aan wat je wilt of nodig hebt in het moment. Echt een bijzondere ervaring om alleen al in te liggen.

Het Magisch gedeelte van het Akasha centrum bevind zich aan de andere kant van het (bedrijfs) pand. Je kunt alvast een sneak peak krijgen via dit filmpje, of laat je verrassen…

https://youtu.be/LbEkxrxSBr0

Na afloop van of voorafgaand aan de Activatie kan je tegen meerprijs van โ‚ฌ60,- nog 1-2u in het magische gedeelte van het AKASHA Centrum * op eigen gelegenheid en in stilte * verblijven.

  • Date : 20 jan 2022 - 20 jan 2022
  • Time : 14:00 - 16:30 (UTC)
  • Venue : Hippolytushoef

Registration Deadline Expired!!

Organizers

Anja Janssen

Social :