Akasha Upgrade

Maandelijkse Upgrade
VANUIT DE MERKABA
IN het Akasha centrum
Donatie basis

Met Cornelis & Anja
Akasha centrum Blissworks

Abonneer je hier op onze maandelijkse UPGRADE. Vanuit het Akasha centrum helpen wij op afstand met ‘clearen’ van de energie en sturen wij de laatste frequenties en hoge energieën door die wij in het Akasha centrum ontvangen.
Dit kan via de Akasha stones of Akasha Pyramids, of gewoon via jouw (energetisch) lichaam.

Waarbij ondersteunen de Upgrades?

Meld je aan voor de Upgrade!

En ervaar hoe het jou kan helpen weer helemaal bij je kracht, licht en liefde te komen.

5/5

"Wohw het werkt echt! Super krachtig dit..."

Linda Hylkema

Cornelis (Wolf) en Anja (Vosje) zijn Energie Architecten en (innerlijk) Alchemisten. De manier waarop dit tot uitdrukking komt in deze Aardse dimensie is bij beide verschillend.

Wolf
 ontwerpt Krachtplaatsen vanuit de energie van Heilige Geometrie, Kristallen en Multi-dimensionale aspecten van zichZelf. Deze krachtplaatsen zijn niet alleen helemaal afgestemd om te ervaren wie je werkelijk bent, maar zijn ook nog eens magisch om te zien en voelen.

Vosje werkt met het lichaam als Krachtplaats van de Ziel en gidst mensen om de energie architect van hun eigen innerlijke en bijbehorende uiterlijke omgeving te worden.

Hun gedeelde Zielsmissie en expressies hiervan bieden jou de mogelijkheid om te ervaren dat God in jou zit en jij God bent. Er is geen onderscheid meer tussen jij als Creator en de Creator God, dit is één. Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vreugde is het gevolg van deze belichaamde staat van Zijn die onder andere ervaren kan worden in het Akasha centrum en de Energetische Creaties zoals de Akasha Stones en de Akasha Pyrmids die Wolf en Vosje samen voortbrengen.”

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...